tisdag 3 november 2009

Kan Hulk Hogan spela bas?



När Metallica sökte efter en ny basist så sökte Hulk Hogan (Terry Bollea) jobbet som ny basist, skriver han i sin självbiografi. Han skriver även att han spelade bas när han gick i gymnasiet och skulle sluta med wrestling direkt om han fick jobbet.
Men är han verkligen så bra på bas, bättre än vad han är på wrestling? Hmm...
Inte nog med det så har han sökt jobb som basist åt Rolling Stones! Varken Metallica eller Rolling Stones hörde av sig, han var väl bättre på wrestling. Verkar annars ganska absurt att se Hulk spela bas för Metallica...



Lika absurt som när Stalin spelar el-gitarr..



Kissie är själv en idiot

Att vara snäll verkar svårt, i alla fall för Kissie. Att kalla sina "fans" för idioter är inte okej. Inte för att de tar "smygfoton" på henne. Det är säkert jobbigt att vara en offentlig person som syns och känns igen på vissa ställen, men man ska ju vara en snäll sådan också. Det är ju trots allt hennes "fans" som matar hennes kändisstatus och plånbok.



Kissie visar än en gång hur duktig hon är på photoshop..




Och här är originalet.




Men enligt kisse-pissen så är det okej att göra som hon själv vill, medan andra är idioter som borde lyda efter henne. Hon är så liten, kissie... 



Jo, förresten. Kissie är ganska smart. Hon vill provocera från sina läsare så att folk "fortsätter" läsa med ilska, rykten sprider sig från mun-till-mun, blogg-till-blogg, vilket resulterar i att hon behåller läsarskaran. Det är frågan om det är Kissie eller Kissie's läsare som är dumma.



Funny Saw


Dyra löften


Den 45-åriga Linköpingsbo köper en lott för 24 kronor, 7 rätt senare vinner han 4 142 154 kronor.
Han lovade dock sin vän att åka till Thailand vilket han säkert kommer hålla (med så mycket pengar är det väl inga problem).
– "Nu har man ju råd att försöka hitta det man verkligen vill jobba med."
Vad är det för jobb egentligen som man inte har råd att hitta? Kanske starta ett företag, men hur hittar man ett jobb som man vill jobba med, måste man vara rik för att komma på det?  


Depressionens onda cirkel av att inte äta nyttigt





När någon är deprimerad så brukar man höra att folk börjar få en stor aptit för bl.a. godis och snabbmat. Det har visat sig, genom någon form av forskning, att fet och söt mat gör folk deprimerade och tvärtom med nyttig mat.
Kan kopplingen inte vara så att man är lite deprimerad -> sticker till McDonalds för man "mår så dåligt" -> orkar inte träna -> förtjänar lite godis -> samma sak dagen efter -> du går upp i vikt -> du blir ännu mer deprimerad -> cirkeln fortsätter.
Med nyttig mat bryter man denna cirkeln. Men då hade man också kunnat säga att träning gör en mindre deprimerad... och det gör den ju.


Sunes Sommar - Korvkiosk


En av alla dem bra scener från filmen Sunes Sommar.

World Trade Center blev till krigsfartyg


 Delar från World Trade Center blev till ett krigsfartyg.
Från torn till fartyg som byggd för att döda.

Bloggintresserade