måndag 9 november 2009

Svinens influensa


Att vaccinera sig eller att inte vaccinera sig. Många verkar så rädda för influensan att det råder i-landskaos överallt. "Vaccinet är slut", "politiker tränger sig före", "blablabla dog"...
Men ett ännu större problem är alla mesiga som inte vill vaccinera sig! Det finns "riskgrupper" som MÅSTE vaccinera sig, resten klarar sig nog utmärkt. Det är de med dåliga gener bl.a., folk som inte klarar en "så stark influensa". Såna där allergiker. Ju fler som vaccinerar sig desto bättre för dessa riskgrupper, ingen snack om saken. Men alla som har sprutfobi, tror att det är coolt att inte vaccinera sig, är allergiker (eller den dåliga genergruppen) samt gravida ska vaccinera sig. Jag har redan haft svininfluensan så jag säljer mitt vaccin till Ryssland. Ni andra kommer åka på en fånig förkylning som varar i cirka 2 dagar med lite yrsel, avdomningar, lätt feber, lite snor, hosta och huvudvärk. Andra dör.
Hej hopp.





 

Kan du spela det?

På den här sidan kan du se om du kan spela spelet genom att välja ett spel och sen klicka vidare. Då mäter sidan av hur bra din dator är och visar om du kan spela spelet på din dator.


KLICKA HÄR, CAN YOU RUN IT?
(måste även tillägga att brädspelet nedanför inte har något med länken
att göra, utan det handlar om vanliga datorspel som finns ute i vår värld).






 

Mät hur elak du är.


Jag är jätteelak. Enligt en ny studie så kan man mäta hur elak man är.
Man mäter avståndet i centimeter från överläppen till mittfåran mellan ögonbrynen. Sen mäter man mellan kinderna. Sen adderar du båda resultaten med varandra och du får fram "hur elak du är". 15 cm är väl medel, under 15 cm är mild och över 15 cm är väldigt elak.
Jag fick 20,5 cm.







FN kritiserar - Sverige saknar förbud mot rasistisk propaganda




"FN och ett 15-tal organisationer riktar hård kritik mot Sverige för att inom vissa områden inte följa flera viktiga FN-konventioner."

Problemet är inte att vi är dumma, vi lär oss tillräckligt idag. Problemet är disciplin och förståelse. Mer poliser, mindre invandring från områden med oroligheter, ett större arbete mot extrema grupper, placering utav invandrare i svenska områden och så vidare. Det sistnämnda kanske man behöver informera boenden om att inte diskriminera den nyanlända familjen på grund av vår svenska mentalitet som kanske påverkar någon från en helt annan kultur.

Följande områden har kritiserats:
  •   Våld mot kvinnor, bara 5–10 procent av de polisanmälda fallen leder till domstol.
  •   Barns rättigheter. Barn har enligt FN-konventionen rätt till utbildning och hälsovård även om de är asylsökande, men det efterlevs inte alltid i Sverige.
  •   Kvinnor diskrimineras på arbetsmarknaden och heltidsarbetande kvinnor tjänar i snitt 20 procent mindre än män på samma jobb.
  •   Hatbrotten ökar och leder sällan till åtal. Av 155 attacker mot etniska minoriteter 2007 inleddes bara rättsprocesser i fem fall. Sverige bör införa förbud mot rasistiska organisationer, enligt rapporten.
  •   Invandrare, asylsökande och papperslösa får inte den sjukvård och utbildning de har rätt till.
  •   Handikappade diskrimineras på arbetsmarknaden och när det gäller allmänna transporter.
  •   Romer och samer diskrimineras. 







Dagens fluga nummer sex


Så föddes Chevrolet


I början av 1900-talet poppade nya bilfabrikanter upp som svampar ur jorden. En av dessa grundades 1911 av William C. Durant och tog namnet från racerföraren Louis Chevrolet. När Durant sen tog över vd-posten på GM dröjde det inte länge förrän Chevrolet blivit en del av biljätten och sedermera också en av GM:s flaggskepp.

Andy Land


Bloggintresserade