fredag 30 oktober 2009

Killen från Gaybloggen




 Jadå, här är herr bög från gaybloggen, från framtiden givetvis, där han videobloggar hur fint hans sexuella liv fortskrider och om det finns en liten stjärtgosse där ute, gärna en ung 2030:a..

Därför kan killar göra två saker samtidigt


Som innan med Zac och den andra snäppan så sitter Malin Åkerman och Vince Vaughn i en intervju och pratar lite svenska... Det intressanta som Vince Vaughn säger här är att "en kille måste kunna lyssna på sin andra hälft samtidigt som han lyssnar på matchen", och därför kan killar göra två saker samtidigt!

Artikeln

Youtube Hits by Judit & Judit


ComHem gör reklam av några YouTube klassiker.
Den här har verkligen blivit min favorit. Nu. Direkt.

Adolf Hitler ft. Britney Spears - Gimme More


Passar väl bra nu när det är Halloween.. eller något.

Renault


Klassikern där en bil kommer med husvagn upp för en lutning men åker tillbaka..!

Teri Hatcher har svininfluensan



 Teri Hatcher med svininfluensan.

Förbannade Aftonbladet som inte kan ställa om sina klockor rätt. Min klocka är snart halv sju och det står att "kommentarsfunktionen är stängd mellan 00:00-06:00 pga att vi måste hinna censuera kommentarer". Hej hej, idioti.

Nåväl, tillbaka till den ointressanta artikeln om tanten från Desperate Housewives. Teri Hatcher får svinsjukdomen och kan då inte spela in deras "julspecial" och jag tänkte bara kommentera att det är lätt att ordna det här lilla problemet (eftersom det skulle bli ett stort problem att hon inte kunde vara med i "julspecialet" och därmed måste hon skrivas bort). Skriv att hon fick svininfluensan så att hon inte kunde komma på symötet med desperata hemmafruarna, så kan de sitta och fnittra åt det. Och whoops(!) halkar Anna Anka in där och alla skrattar och tjoar och önskar bl.a. Sverige en god jävla jul med svininfluensa och att hemmafru-serien "är den största serien någonsin i Sverige".

Anna Anka får rycka in hos Desperate Housewives julspecial. 

Hoppas de äter en stor julskinka. För det är gott.


Aftonblaskan <- Klicka förfan inte på länkarna

Bolibompa flippar ur


Vad i helvete är det här??! Jag förstår verkligen varför 90-talister verkar så avtrubbade och löper amok för att leka skolmassaker och döda sina egna kamrater... Möjligt att 00:orna blir värre.


Så här ska ett barnprogram i alla fall vara!! (nåja, i alla fall bortsett från introt..)

För jag har ett minne av att jag var livrädd för "pinngubben" med hatten..

Zac Efron and Vanessa Hudgens trying to speak Swedish


Klipp från "Lilla-Aktuellt" därZac och Vanessa försöker sig på lite svenska...
HUR SVÅRT KAN DET VARA att uttala lite ord?!? Visst kanske svenska språket är avancerat men inte är det svårare än mandarinska!

Bloggintresserade