lördag 7 november 2009

Om Hitler hade haft Facebook

Så här kanske det hade sett ut om Hitler hade haft Facebook:
(klicka på bilderna för större upplösning)







 

Låtsades vara död - dök upp på sin egen begravning



Ademir Jorge Goncalves, 59,från södra Brasilien stack iväg till puben och kom inte hem på kvällen. Dagen efter fick familjen veta att det skett en trafikolycka och att man misstänkte att Ademir hade omkommit. Personen som omkom hade samma kläder och man identifierade personen som Ademir. Felet var att de närstående inte identifierade kroppen tillräckligt bra, antagligen för att skadorna var så stora.
Mitt under begravningen springer Ademir fram och berättar att han fortfarande lever. Det urartar i ett stort familjebråk, eftersom han suttit och supit på en krog hela natten, och att de nu står och sörjer honom.

Ja, de blev väl arga att han levde. Han hade kanske ett litet arv som de hoppades på. Men så fort begravningen ägde rum... och så glad Ademir borde vara som får uppleva sin egna begravning. Om han hade varit dödförklarad så hade han nästan kunna göra vad som helst!



Dagens fluga nummer fyra


Så föddes Adidas



Adolf “Adi” Dassler var mannen som gav Adidas sitt namn. Med en enda idé i huvudet gjorde han sina första skor 1920 vid 20 års ålder. Tanken var att förse varje atlet med bästa möjliga skor för deras respektive disciplin. 1948 introducerade han Adidas som företagsnamn, en kombination av hans eget för- och efternamn. Ett år senare registrerade han de tre ränderna.

Klimathot och dålig mat får björnar att tappa päls


Naken björn 


Björnarna Dolores, Bianca och Lolita på Leipzigs zoo i östra Tyskland är ett mysterium för experterna som inte har en aning om varför dessa tre björnar tappar pälsen. Man tror att klimförändringarna ligger bakom, samt dålig diet.
Då har ju klimathotet funnits länge, hur längesedan var det inte människan tappade pälsen...






Här har vi en riktig tuffing

Skolfotografen "bytte" motiv på Billies T-shirt


Det var väldigt svårt att hålla sig ifrån skratt när jag såg detta. Det handlar om en kille som  ska ta skolfoto, den 15-åriga Billie Borg. Fotografen däremot tyckte inte om hans val utav t-shirt så han redigerade bort det till en Nalle-Puh.
Ja, det kan man ju tycka, att det var fel gjort utav fotografen. Men vad är rätt? Är det rätt att folk verkligen får visa vad som helst för att påverka andra, som att alla är idioter, feta, behöver banta, ska vara modellsnygga, göra skönhetsingrepp, äta nyttigt, tänka på miljön, inte vara elaka mot alla, jobba tills man dör, tjäna pengar från grunden, och så vidare, men ändå blir nedtryckt av det ständiga tryck av ovilja från allt och alla i samhället? En ovilja där moral, etik, normer går hullerombuller och förvirrar folks psyke så de går in i väggen, stress blir ett faktum, sen går cirkeln runt runt runt och ingen fattar ett skit vad som pågår... Eller jo, klart vissa fattar, men detta handikapp att inte förstå hur mycket man själv påverkar och själv kan ta initiativ och få med andra är ju ett syndrom som kommer leva kvar länge tills en stark människa äntligen visar alla rätta vägen.
Inte är det du, då hade det hänt något.



Sverige blir ryskt



Efter att Sveriges regering accepterat gasledningar i Östersjön, så har Tysklands befolkning gasats ihjäl utav Ryssland. Sverige har år 2012 nått sin undergång, som Maya-indianerna planerat. Vi har blivit ett ryskt, rövslickande land där en hög invandring av ryssar ändrat vårt samhälle. Det kan vi tacka för moraltanterna och rövslickarna. Varför är det bra med dessa kan ni fråga er själva, det är ju vi alla som som är för fega och inte vågar oss in i den patriotiska banan för vårt land Sverige. Sverige behöver inget försvar, Sverige behöver socialbidrag för alla invandrare som vi senare kommer slicka röv för då vi ligger i ruinernas brant. Folket vet faktiskt inte vad som är bäst.

PenSpinning Fail


Stefan och Krister - Birger åker skidor på sågspån


Bloggintresserade