fredag 6 november 2009

Russian Army Remix, lika bra att vi börjar lära oss..


Med tanke på gasledningen i Östersjön (läs utrikesnyheter till höger) så kan vi lika gärna börja lära oss låten... Eller i alla fall dansa. :')

Chinese Army Remix


Mäktig.

Ja till rysk närvaro


I och med att Sveriges regering tackade ja till den 120 mil långa gasledning som ska gasa ihjäl tyskarna, från Ryssland.


För Sveriges del är man orolig över en ökad militär närvaro från Ryssland då 48 mil av ledningen går in på svenskt territorium. Rörelsefriheten av svenska ubåtar begränsas, menar man. Men VILKA UBÅTAR? Varför ska vi lägga ner fler ubåtar och sen klaga på att vi inte får skicka iväg ubåtarna långt ut till mitten utav Östersjön? Rysk närvaro nej tack och skit i Tyskland, de har nog gas så det räcker.



Nord Stream. Så här kommer gasledningen att dras.



Vikhetsen bland 10-åringar börjar redan på nätet




"Mer än var tionde flicka på 10 år vill vara smalare.
Hälften av tjejerna mellan 11 och 16 kan tänka sig att plastikoperera sig.
En majoritet av skolflickorna är dessutom medvetna om vad de äter."

Ena stunden klagar man på att befolkningen blir tjockare och tjockare men då finns det en norm i baktanken, att barnen inte ska lida, utan vi andra ska övertala barnen att det är bra att de är tjocka och kanske blir tjocka upp i tonåren och vuxenlivet.
Problemet är föräldrarna säger vissa medier men det är inte problemet. Föräldrarna har inte någon makt alls över medier, normer, matkultur och folk man ser upp till. Problemet är att att medier målar ut tjocka som något fult, fasansfullt och hemskt. "Gå ner i vikt innan sommaren", "ät dig smal", "få en finare mage innan sommaren", sen ser man alla modeller, skyltdockor som är pinnsmala, och annat som får barnen att påverkas. Även idoler som Kissie eller Dessie där de säger att tjocka människor är fel. Klart de ser upp till dem, de är ju bara barn och vill vara som dem. Hundratusentals människor, barn, flickor, under 15 år, följer deras bloggar som säger att dem är dumma i huvudet, fula, tjocka och så vidare, varför vill då inte ungarna bli smala där en pinnsmal diva säger så?

Barn borde inte få tillgång till blogg, mode och viktväktar fasoner.


Dagens fluga nummer tre


Så föddes Tupperware


1946 introducerade Earl Tupper burkar i plast med lufttäta lock som skulle förhindra mat från att torka eller förlora smak. Idén hade han fått från de inåtvända kanterna på färgburkar. Men, trots den nyskapande formen, blev plastburkarna ingen försäljningssuccé, konsumenterna behövde en demonstration för att förstå hur burkarna fungerade. Svaret blev sedermera välkända ”Tupperware Home Partys”.

Chris Crocker - It's Chrissey Bitch !

Bus Ride Fail


Folkkär artist anmäld för misshandel

Kvällen är sen och här kommer lite rykten.
Det sägs att det är Thomas Di Leva.
(ja, jag är seriös)





Jag kom att tänka på att bloggare spammar sönder Google. När jag Googlar efter något intressant, kanske fakta om Coca-Cola, då kommer "missanpissan98.bloggpiss.snus" upp och är en del utav spammandet. Faktan där är att hon gillar Coca-Cola.
Jaha, då får man väl leta vidare då. Efter att ha plöjt igenom 100-tals blogg-sidor så ger man upp och klickar in på Wikipedia. Sen delar man med sig av faktan men då är den "fake". Eftersom jag ska ta från en annan källa. Inte missanpissan eller Wiki. Jag får väl göra en EGEN källa då. Smart.

Fast då är ju själva Google's söksystem något man inte ska ta på allvar, med källan menar jag, då allt möjligt skit ändå kommer därifrån. Lägg ner förbannade internet, hela skiten är ju fejk.


Bloggintresserade