tisdag 3 november 2009

Kissie är själv en idiot

Att vara snäll verkar svårt, i alla fall för Kissie. Att kalla sina "fans" för idioter är inte okej. Inte för att de tar "smygfoton" på henne. Det är säkert jobbigt att vara en offentlig person som syns och känns igen på vissa ställen, men man ska ju vara en snäll sådan också. Det är ju trots allt hennes "fans" som matar hennes kändisstatus och plånbok.



Kissie visar än en gång hur duktig hon är på photoshop..




Och här är originalet.




Men enligt kisse-pissen så är det okej att göra som hon själv vill, medan andra är idioter som borde lyda efter henne. Hon är så liten, kissie... 



Jo, förresten. Kissie är ganska smart. Hon vill provocera från sina läsare så att folk "fortsätter" läsa med ilska, rykten sprider sig från mun-till-mun, blogg-till-blogg, vilket resulterar i att hon behåller läsarskaran. Det är frågan om det är Kissie eller Kissie's läsare som är dumma.



2 kommentarer:

Carolina sa...

Hahaha! Fan vilken ful bild på kissie!
/
http://carolinamalmbogg.blogg.se/

Carolina sa...

Men Kissie ska enligt sin blogg haft 3 olika killar bara detta året, varav sommarragg och sådär, men i veckorevyn så säger hon att hon haft samma pojkvän i 2 år och att han mest tycker att det är kul hur hon kan lura alla sina läsare. Det skulle dock inte förvåna mig om killen på bilden faktiskt är hennes pojkvän och att hon protesterar mot det eftersom att hon vill att han ska vara hemlig.

Bloggintresserade