torsdag 5 november 2009

Bröllopsturken


Sjöturken


Fågelturken


Knullturken


Skogsturken


 Gammal klassiker. Och nej jag är inte sent ute. Som lite kuriosa så var jag faktiskt en av de första som såg detta klippet. Då hade det bara ett par hundra visningar.

Bildsabotör

Allt eftersom jag går igenom mina arkiv av allt som händer och hänt och undan för undan lägger upp allt så blir vissa nyheter gamla. Men den här tröttnar jag aldrig på.




En riktig skräckis



Rädda för Apolivareklamen

Brittiska arméen


Svenska arméen anländer till Irak heter den egentligen, på YouTube, men norrmannen hade tråkig humor. Det är egentligen brittiska arméen under en träning.

Hur man ser kategorier och annat på Kizzzies blogg



Nu är jag ännu en gång väldigt snäll som delar med mig av denna kunskap.
Jag vill ha eloge för att jag delar med mig den då det är många som frågat.

Sidan är väldigt ful men det får man väl räkna med från en större bloggare som Kissie.


Länken för att se kategorier och arkiverade inlägg från Kissie







Antirynk-behå och andra onödiga bröstplagg


Antirynk-behån
Antirynk-behån ska göra kvinnan slät mellan brösten.

Vem fan kollar mellan brösten?




Mansjagar-behån
Triumph i Japan lanserade tidigare i år en behån med ett inbyggt räkneverk som räknar ned till bröllopet – allt för att få unga japanskor att vilja gifta sig.
 
Känns ju också väldigt "viktigt". Tänk om det hade funnits kalsonger som räknat ner till när man ska få sex?




 Mans-behån

Excentriske Kramer i ”Seinfeld” uppfann mansbehån – the Bro – på 90-talet. Och även om det var ett skämt så är knappast den japanska mansbehån från företaget Wishroom det. Enligt tidningen Metro går försäljningen strålande.

Låter väldigt omanligt.



 
Naken-bikinin

Ett tyskt företag lanserade Get Naked-bikinin som den ultimata hämnden/gåvan från missnöjda ex-pojkvänner. När bäraren hoppar i vattnet löses den nämligen upp och försvinner.

Den här var bra! Racheshop heter företaget och det går bra att beställa över internet för en billig peng.



Är hemsidan nere?

 Ibland fungerar det inte att surfa in på en sida. Då undrar man om problemet gäller alla eller om det är något problem med sitt internet/browser/dator eller vad det nu kan vara.

På den här sidan kan man ta reda på det: http://downforeveryoneorjustme.com/






Sämsta tjuven någonsin


Hur man ser på rättvisa


Denna händelse har fått stor uppmärksamhet, att jag bara måste skriva en egen version av hur man kan tolka det svenska rättsystemet.
Många säger att straffet i Sverige är lågt, nåväl, det kan man ju tycka, men det är nog inte så kul att sitta ett år i fängelset, vårt svenska psyke är lite vekt och därför är det lätt att tycka att ett år kanske är för lite. Fast det är nog ganska lagom, straffet kan man ju se på olika sätt. Som dödsstraff, öga-för-öga, tand-för-tand och så vidare.
Men tillbaka till själva artikeln. I det här fallet tycker man synd om Per-Anders som räddade en kvinna från att bli överfallen av 29-åringen. Att rätten dömer Per-Anders till ett år beror bl.a. på att han hade domkraften, som han slog den berusade 29-åringen med, två gånger, första slaget agerade han i nödvärn och andra som övervåld.
Men det står även att Per-Anders och 29-åringen varit ovänner, att det hela varit planerat. Eftersom Per-Anders kom till platsen av att 29-åringen var där samt att Per-Anders tog med sig domkraften så menade 29-åringen att även om Gärd (damen 29-åringen tog stryprepp på) inte var där så skulle Per-Anders slå honom med domkraften.

Då är ju straffer Per-Anders fick kanske inte rimligt? Man kan ju inte bara tro på vad ena partern säger, eller medierna för den delen. Samt, vem ska man lyssna på? Båda givetvis, sen kommer rättvisan fram. Motivet för Per-Anders med domkraften kan man ju argumentera mot, samt motivet för 29-åringen med 2.0 promille som tog strypgrepp på Gärd och minns inget från händelsen. Tjejer (killar kanske för den delen med) är ju bra på att säga att "jag var full, därför gills det inte att jag var otrogen". Då gills inte det här heller.

Artikeln där AB lider med P-A
Artikeln där 29-åringen förklarar

Dagens fluga nummer två


Så föddes Converse


År 1908 föll Marquis M. Converse ner för en trappa i Malden, Massachusetts. Det gav honom idén till att börja tillverka skor försedda med gummisula för att inte halka. Ett år senare föddes Converse.

Raaban & Recca 21 & 20 år från Borås


Klassiker, måste ju få med denna också.

Bloggintresserade