söndag 1 november 2009

Dessie otrogen!



Ja, du, Desirée.. "Du har bara otur när du tänker ibland".
För er som inte ser bilden eller vad det nu är för fel så står det
"Anonym: Om du har pojkvän ligger man inte i samma säng som andra killar..."
Otrogna-Dessie svarar: "Nej ditt dumma fan! Jag skrev att jag lekte PIMP för att jag låg med två killar."

Intresseklubben antecknar.

Sådan mor - sådan dotter


Enligt en forskning från USA så ska man kolla svärmor om man vill se hur sin framtida fru kommer att se ut. Enligt forskningen så ärver dottern "rynkorna" på samma sätt som mamman har.

Men det är inget problem alls, för Pernilla, som Aftonbladet lade upp. Hon behöver bara lite botox så är de genetiska problemen ur världen. Men hur det ska gå för hennes dotter Benjamin eller Oliver är ju inget som är svårt att förstå - botox där med. Bög- och idiot kulturen är viktig idag, den fejkade, falska kulturen som består av att man låtsas vara en man inte är. Så är det.


Liten grabb springer igenom orkester


Kossan.se

En av fem unga tror Bush låg bakom 9/11


 En femtedel av ungdomarna i Sverige tror att Bush ligger bakom 9/11. Denna femtedel kanske består utav muslimer ? Eller hjärntvättning på internet? Man har ju sett hur folk på forum och annat skräp skriver eller skrämmer folk om nummer 23 och så vidare. Samtidigt om CERN-reaktorn. Alla snorvalpar tror väl det är jordens undergång. Samtidigt så är det förståeligt när alla ungdomar avgudar fjortis-bloggarna så idiotförklarar alla dessa läsare sig själva. För alltid.

Artikeln


En karikatyr på hur en trångsynt muslim ser ut.


Naken älskare flyr



Mannen kommer hem och i sängen ser han sin fru med sin älskare. Det hela utspelar sig i Kina och älskaren flyr ut genom fönstret för att undkomma den arga mannen - och blir fångad på bild som sprids över hela internet.

Detta är resultatet utav informations-tiden. Slänger du upp en bild på bilddagboken så ligger den nog bland flera tusentals datorer och kanske till och med någon annans identitet.

Lite naket på kinesiskan som blir påkommen.


Mom cancels WoW account


Så här är nog dagens barn idag, WoW-kulturen.. fyfan..
Lägg märke till hur skärpt han blir när hans pappa ropar på honom. :')

Shii - The Wii for women


Bloggintresserade