lördag 7 november 2009

Skolfotografen "bytte" motiv på Billies T-shirt


Det var väldigt svårt att hålla sig ifrån skratt när jag såg detta. Det handlar om en kille som  ska ta skolfoto, den 15-åriga Billie Borg. Fotografen däremot tyckte inte om hans val utav t-shirt så han redigerade bort det till en Nalle-Puh.
Ja, det kan man ju tycka, att det var fel gjort utav fotografen. Men vad är rätt? Är det rätt att folk verkligen får visa vad som helst för att påverka andra, som att alla är idioter, feta, behöver banta, ska vara modellsnygga, göra skönhetsingrepp, äta nyttigt, tänka på miljön, inte vara elaka mot alla, jobba tills man dör, tjäna pengar från grunden, och så vidare, men ändå blir nedtryckt av det ständiga tryck av ovilja från allt och alla i samhället? En ovilja där moral, etik, normer går hullerombuller och förvirrar folks psyke så de går in i väggen, stress blir ett faktum, sen går cirkeln runt runt runt och ingen fattar ett skit vad som pågår... Eller jo, klart vissa fattar, men detta handikapp att inte förstå hur mycket man själv påverkar och själv kan ta initiativ och få med andra är ju ett syndrom som kommer leva kvar länge tills en stark människa äntligen visar alla rätta vägen.
Inte är det du, då hade det hänt något.



1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det är rätt att man skall kunna ha på sig precis vad som helst utan att nån slags låtsaspolis skall sitta och försöka leka gudar över folk. Det räcker med att vi redan är på väg mot en polis-stat, fotografer och annat pack behöver inte följa efter och bete sig som om de vore precis samma slags idioter.

Bloggintresserade